Phuket Turu

Phuket Turu

TUR PROGRAMI

1. GÜN: İSTANBUL – PHUKET
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali (bu tarihte 3. Havalimanına taşınma ihmali var) Singapur Havayolları Kontuarı önünde saat 12.30‘da hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Singapur Havayollarına ait SQ 391 sefer sayılı uçuşu ile saat 14.25’de Phuket’e haraket. Singapur aktarmalı olarak saat uçuş. Geceleme uçakta.

2. GÜN: PHUKET
Rahat ve güvenli uçuşumuzun ardından yerel saat ile 07.20’da Phuket’e varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel aracınız ile otelimize hareket. Oda anahtarlarının dağıtılması ve dinlenmek için serbest zaman. Dilerseniz öğleden sonra Phuket şehir turu yapabilirsiniz. Phuket şehir turu sırasında , Eski Phuket , Kahramanlık Anıtı , Chalong Tapınağı göreceğiniz yerler arasındadır. Akşam misafirlerimiz ile akşam yemekli Phuket Fantasea. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Otele dönüş. Geceleme otelimizde.

3. GÜN: PHUKET
T
am günlük Phi Phi Adası turu için sabah erken saatte hareket. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay”’de denize girme ve güneşlenme imkanı. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş.

4. GÜN: PHUKET
Serbest zaman.

5. GÜN: PHUKET
Sabah erken hareketle James Bond Adası turu. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız bir çok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında, koy ve mağaralar arasında mutheşem doğa manzarlarına şahit olacağınız bir mecara sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylulerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek icin serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız snorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır. (Hava şartlarına göre karar verilecek) Tur bitimi otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

6. GÜN: PHUKET
sabah kahvaltısı sonrası Fil Safarisi Turu.  Fillerle yapacağımız keyifli gezi sonrası alışveriş için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

7. GÜN: PHUKET
Sabah kahvaltısının ardından dilerseniz Khai Island turuna katılabilirsiniz (70 Euro). Serbest zaman. Geceleme otelimizde.

8. GÜN: PHUKET

Serbest zaman. Geceleme otelimizde.

9. GÜN: PHUKET – SINGAPUR - İSTANBUL
Tam gün serbest zaman. Öğleden sonra odaların boşaltılması. Sabah saat 20.05’de Singapur’a uçuş. 22.55’de varış. SQ 392 sefer sayılı uçakla 01.50’de İstanbul’a uçuş.  Yerel saat ile 08.5e’da varış.

Bilgi Panasu

Galeri

Benzer Seruvenler