Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası Bakü

Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası Bakü

Bakü Turu

Türkiye ile İsviçre grup maçı için kardeş ülke topraklarına gidiyoruz… tarihi şehir Bakü’de 3 gece 4 günlük maç programı akşam özel showun olduğu bir Azeri gecesi yaşayacak Azerbaycan’ı yakından tanıyacağız.

baku euro 2021 ile ilgili görsel sonucu

Tur Programı

1. Gün: İSTANBUL-BAKÜ

17.00’da Yeni Havalimanında buluşma. AZAL Havayolları ile J2080 nolu uçuş ile Azerbaycan’nın başkenti Bakü’ye 19.45’te uçuş. Yerel saat ile23.30’’da varış. Pasaport işlemlerinin ardından otele doğru hareket. Otele varış odalara yerleşme ve dinlenme.

 

2. Gün:BAKÜ (ÖY)

Sabah kahvaltısı sonrası şehirde panoramik yürüyüş. Öğle yemeği Azeri yerel yemekleri ile ünlü Dolma restoranında. Maça transfer. Maçın seyredilmesi. Otele dönüş ve dinlenme.

 

3. Gün: BAKÜ (ÖY-AY)

Sabah kahvaltısı sonrası Bakü şehir turu. Şirvanşahlar sarayı, kız kalesi, içeri şehir Nizami Cadesi, Haydar Aliyev Müzesi gezilecek. Öğle yemeği yerel restoranda. Akşam yemeğimiz ise Azeri müzikleri ve danslarını göreceğimiz Şirvanşah restoranında.

 

4. Gün: BAKÜ- İSTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması. Hazar Gölünde tekne turu. Havalimanına transfer. Azal Havayolları ile 16.35’te İstanbul’a uçuş. 18.40’ta İstanbul’a varış.

Bilgi Panasu

Galeri

Benzer Seruvenler